Viega Newsletter uitgave 04 2017
Geachte Viega relatie,

Hierbij ontvangt u de Viega Newsletter met de onderstaande thema´s:

Nieuwe Viega Journaal
Viega Smartpress: inspelen op trends
Installatie Vakbeurs Hardenberg
Maak kennis met Viega Seapress
Megapress Gas
Nieuwe Viega Journaal
Nieuwe Viega Journaal Het nieuwe Viega Journaal is uit! Heeft u ‘m al ? De meest recente uitgave staat in het teken van het nieuwe kunststof leidingsysteem Viega Smartpress. Daarnaast natuurlijk weer tal van noviteiten, interessante projecten en opmerkelijke vernieuwingen. Nog geen exemplaar? Bekijk het Viega Journaal en vergeet hierbij vooral niet om ook de product video’s te kijken. Liever een gedrukt exemplaar? Vraag dan een abonnement aan via 
info@viega.nl


Viega Smartpress: inspelen op trends
Viega Smartpress: inspelen op trends Met het kunststof leidingsysteem Viega Smartpress brengt Viega een nieuw en innovatief leidingsysteem voor verwarmings-, sanitair- én gasinstallaties. Het systeem is zodanig geoptimaliseerd dat drukverliezen tot een minimum worden beperkt. Die positieve eigenschap wordt bereikt met fittingen zonder O-ring. Bij de ontwikkeling van Viega Smartpress is nadrukkelijk rekening gehouden met installateurs zodat de overstap moeiteloos verloopt.

Installatie Vakbeurs Hardenberg
Installatie Vakbeurs Hardenberg Kennismaken met Viega Smartpress? De nieuwste producten en opmerkelijke innovaties zien en ervaren? Dat kan tijdens de Installatie Vakbeurs Hardenberg die van 12 t/m 14 september a.s. wordt gehouden.  U bent welkom op de Viega stand voor specialistische kennis en een gedegen advies voor uw projecten. Kom langs, bespreek uw projecten en laat u inspireren door onze expertise. We ontvangen u graag in Hardenberg!

Maak kennis met Viega Seapress
Maak kennis met Viega Seapress Van 7 t/m 10 november 2017 is de vakbeurs Europort (Rotterdam), de internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw. Daar kan Viega uiteraard niet ontbreken. Met Viega Seapress biedt Viega een leidingsysteem dat voldoet aan de hoge materiaaleisen van de scheepsbouw en dat dankzij de koude perstechniek  toch eenvoudig, veilig, schoon en snel kan worden geïnstalleerd.

Megapress Gas
Megapress Gas Met Viega Megapress zijn dikwandig stalen leidingen razendsnel te persen; sneller en veiliger dan lassen. De kenmerkende voordelen van Megapress – snelheid en veiligheid – gelden daarmee nu ook voor installaties voor aardgas, stookolie en dieselbrandstof alsook voor oliehoudende perslucht en technische gassen. Viega Megapress G is bij aardgasinstallaties geschikt voor een maximale bedrijfsdruk van 5 bar en gekeurd volgens Gastec QA keuringseis 209 van KIWA. Daarmee wordt aan alle voorwaarden voor betrouwbare gasinstallaties voldaan.